Pieplow Food Republic

På Food Republic har vi tre helt nybyggda och fräscha konferensrum som har det mesta man kan önska i teknikväg. Vid dessa har vi en lounge med bl.a kylskåp. Givetvis erbjuder vi konferencatering med bl.a kaffe, juice, wraps, mackor, varm lunch m.m.

Sal 1 ”Jord”: Upp till 70 personer.
Sal 2 ”Vind”: Upp till 20 personer.
Sal 3 ”Vatten”: Upp till 15 personer

För kontakt och prislista kontakta Elin Karlström på info@foodrepublic.se
eller ring 040 97 30 43.

Vill ni avsluta kvällen med ett trevligt restaurangbesök?
Varför inte en trevlig middag på klassiska Årstiderna i Kockska huset? Eller kanske ett besök på Dockans Hamnkrog, vackert beläget på bryggan i Dockan Marina?
Eller kanske rent av avnjuta en gemytlig italiensk måltid på Quattro Stagioni? Ni erhåller 10% på maten om ni bokar ert restaurangbesök i anslutning till en konferens hos oss.
Kontakta oss på info@pieplowsrestauranger.se så hjälper vi er.

Kockska huset

I det vackra Kockska huset, ett av Nordens bäst bevarade renässanshus, hittar du oss. I de kulturminnesmärkta rummen har vi installerat modern teknik som garanterar att er vistelse här blir, inte bara minnesvärd och behaglig, utan också effektiv och därigenom, förhoppningsvis, produktiv.

Samtliga rum har WiFi, projektor och duk, tillgång till whiteboard papper och penna. I alla rum ingår privat mötes concierge som hjälper er med näst intill allt; före, under och efter er vistelse här. Valet av vad man skall äta och dricka kan givetvis variera mycket beroende på hur upplägget för ert besök här ser ut. De kan också ändras under dagen ni är hos oss beroende på olika faktorer. Kanske måste någon av deltagarna lämna tidigt och vill få sin lunch före resterande sällskap. Kanske har ni öppet hus och väntar besökare under en 4 timmars period mitt på dagen och vill därför kunna servera någonting kontinuerligt. Kanske blir ni helt enkelt sugna på en espresso mitt i mötet. Det är därför ni har personlig service hela dagen. Er mötesconcierge finns på plats för er hela tiden och det är bara att framföra era önskemål när behoven av avvikande från det förbeställda schemat uppstår. Beställ det ni tycker är bäst för just er.

För kontakt och prislista kontakta oss på info@pieplowsrestauranger.se så hjälper vi er.