Våra lokaler

I det vackra Kockska huset, ett av Nordens bäst bevarade renässanshus, hittar du oss. I de kulturminnesmärkta rummen har vi installerat modern teknik som garanterar att er vistelse här blir, inte bara minnesvärd och behaglig, utan också effektiv och därigenom, förhoppningsvis, produktiv.

I snart 500 år har detta remarkabla hus varit hem för flera av Malmös viktigaste personer och händelser genom historien.

Här bodde Gustav Wasa under ett par hektiska veckors förhandlingar år 1523. Här beslutades om uppförandet av Malmös rådhus. Här huserade mannen som tog initiativ till Malmös första hamn, bank och till det stora kalkbruket i Limhamn. Och inte minst viktigt så var det i detta hus som de första stegen för att ta Kockums industrier från idé till verklighet togs på 1800 talets senare hälft.

Vi säger inte att ni borde ha ert möte eller er konferens hos oss därför att det är huset i sig som varit orsak till ovan nämnda och flera, centrala händelser i Malmös utveckling. Men vetskapen därom i kombination med service, mat och teknik av yppersta kvalité kommer säkert att bidra till idérikedom och briljans.

Välkomna till Pieplows möten i Kockska huset!

  • Stora salen. Upp till 120 personer
    Biosittning / skolsittning / U formationer / rektangulära eller runda bord för 8-10 personer
  • Lilla salen. Upp till 40 personer
    Biosittning / skolsittning / Rektangulärt bord för upp till 30 personer / Runda bord för 8-10 personer; 1-3 st.
  • Jörgen Kocks våning. Upp till 40 personer
    Biosittning / skolsittning / Rektangulärt bord för upp till 30 personer / Runda bord för 8-10 personer; 1-3 st. 4 st rum för uppdelning i mindre grupper.

Samtliga rum har WiFi, projektor och duk, tillgång till whiteboard papper och penna. I alla rum ingår privat mötes concierge som hjälper er med näst intill allt; före, under och efter er vistelse här.

För mer information, visning, prisuppgift;

jonas@pieplowsrestauranger.se 040 608 80 20 / 0761 056 143

Vår filosofi

Huruvida ert möte eller er konferens är en succé avgörs inte av lokalen den hålls i. Inte ens då lokalerna ligger i Nordens bäst bevarade renässanshus, som genom århundradena har huserat några av stadens mest betydelsefulla personer, kan de garantera att det möte som hålls här blir en succé. Det avgörs med största sannolikhet långt senare då ni utvärderat besluten som fattades, idéerna som kläcktes och implementerat dem i er verksamhet. Först då kan ni se huruvida mötet var en succé. Den biten är vi inte arroganta nog att tro vi kan bistå med.

Det vi kan bistå med är att se till så ert möte blir fritt från störande moment. Att det enda ni behöver fokusera på är ert arbete, er kreativa process, er succé. Detta säkerställer vi genom noggrann planering och tydlig kommunikation innan ni kommer till oss. Givetvis har vi den teknik ni behöver. Givetvis ser vi till att mat och dryck serveras kontinuerligt under vistelsen på i förväg bestämd tid. Givetvis ser vi till att det är möblerat utifrån era önskemål. Detta är självklart. Precis som det är självklart att den mat och dryck ni avnjuter håller vår höga standard.

Dessa saker får du hos de flesta konferensställen. Hos oss får du lite mer. I samma stund som ni bokar ert möte eller konferens hos oss så har ni full service. Personlig kontakt som hjälper er med allt, inom rimlighetens gränser. Behöver ni kanske hjälp med att anordna transport för era medarbetare till och från konferensen? Har ni medarbetare som kommer med flyg samma morgon och som behöver få sitt bagage till sitt hotell? Vill ni ha tips och råd gällande Malmö och dess utbud? Allt som kan underlätta för er står vi till tjänst med. Samt att ni har personlig service på plats hela tiden; före, under och efter er vistelse här.

Mat & Dryck

Valet av vad man skall äta och dricka kan givetvis variera mycket beroende på hur upplägget för ert besök här ser ut. De kan också ändras under dagen ni är hos oss beroende på olika faktorer. Kanske måste någon av deltagarna lämna tidigt och vill få sin lunch före resterande sällskap. Kanske har ni öppet hus och väntar besökare under en 4 timmars period mitt på dagen och vill därför kunna servera någonting kontinuerligt. Kanske blir ni helt enkelt sugna på en espresso mitt i mötet.

Det är därför ni har personlig service hela dagen. Er mötesconcierge finns på plats för er hela tiden och det är bara att framföra era önskemål när behoven av avvikande från det förbeställda schemat uppstår.

Beställ det ni tycker är bäst för just er. Klicka på länken nedan för vår meny.

Meny (PDF)