Quattro Stagioni

Namnet Quattro Stagioni är ett arv från Årstidernas dagar på Grynbodsgatan och dess italienska kvällar. I Kockska husets gillesalar och tillhörande lummiga och grönskande innergård har vi transformerat ytorna till att föra tankarna till Toscana och flerhundraåriga vingårdar. På samma våning har vi också byggt ett nytt kök som kommer kittla era smaklökar med antipasto, autentiska pizzor, pastarätter som är perfekt al dente och mycket mer.

På Quattro Stagioni har vi skapat en restaurang som ska kännas välkomnande för hela familjen, både stora och små. Vi öppnar den 12 augusti men det går redan nu bra att boka bord. Benvenuto!

Västergatan 2A, 211 22 Malmö
040 – 30 62 02  /  info@quattro-stagioni.se  /  www.quattro-stagioni.se

Årstiderna i Kockska huset

Årstiderna är en av Malmös anrika affärskrogar med genuint internationell karaktär som fått lovord av White Guide och en rekommendation i Guide Michelin.

Lokalerna i Jörgen Kocks hus vid Stortorget är helt unika med möbler och detaljer från 1500-talet. Vårt kök tillagar omsorgsfullt klassiker som går hand ihand med en kärlek till regionens och årstidens råvaror.

Frans Suellsgatan 3, 211 22 Malmö
040 – 23 09 10  /  info@arstiderna.se  /  www.arstiderna.se

Dockans Hamnkrog

Dockans Hamnkrog är belägen, precis som restaurangens namn get antydan av, i vackra Dockan ett stenkast från Malmö city. Mitt på trädäcket precis vid vattnet och långa rader av segel- och motorbåtar kan man sitta och blicka ut över en fantastisk utsikt.

Inne i restaurangen går tonerna i vit, svart, grått och grönt med inslag av värmande jordfärger i bord och väggar. Ute har vi byggt en stor och härlig uteservering som ger riktig loungekänsla med barer, specialbyggda trämöbler och parasoller som för tankarna till betydligt sydligare breddgrader. Perfekt för brygghäng!

Dockgatan 1, 211 12 Malmö
040 – 23 34 88  /  info@dockanshamnkrog.se  /  www.dockanshamnkrog.se

Pieplow Food Republic

Food Republic är ett medvetet café med lunchrestaurang i helt nybyggda lokaler på Carlsgatan där miljötänk har stor prioritet. Hos oss på Food Republic hittar ni ett välfyllt café med kaffe, mackor, smoothies och sötsaker. Vid lunch öppnar vi upp för lunchservering med något för alla.

Under dagen kan vi även erbjuda det vi har valt att kalla Smart Pickups som är ett utbud av mat för take away till fördelaktiga priser som levereras från våra systerkrogar som Årstiderna i Kockska Huset och Årstiderna by The Sea.

För er som vill hålla i konferenser och möten har vi en separat konferensdel med tre konferensrum i olika storlekar.

Carlsgatan 14, 211 20 Malmö
040 97 30 43 /  info@foodrepublic.se  / www.foodrepublic.se

Pieplows Mat Fosie

Är Fosie verkligen värt att åka till? Svaret är entydigt JA! I varje fall om man beger sig till Mercedes lokaler på Bronsyxegatan.

Här finns Pieplows mat som har en härlig lunchbuffé på vardagar. Lokalen är också perfekt för företagseventet eller födelsedagsfesten. Tillgång till ett fantastiskt auditorium i anslutning till restaurangen skapar den perfekta miljön för, exempelvis, årsmöte följt av middag.

Har du precis köpt en Mercedes, och uppenbarligen har bra smak, så är det inte heller många steg du behöver gå för att smakfullt fira detta. Oavsett anledning till att ni går in genom våra dörrar så är vi där för att sätta guldkant på ert besök.

Bronsyxegatan 14, 213 75 Malmö
040 – 60 88 022  /  info@pieplowsmat.se  / www.pieplowsmat.se

Pieplows Mat Edison Park / Pieplow Street Food

2019 öppnade vi i samarbete med Axis Communications upp denna verksamhet i Axis lokaler i Lund. Här serverar vi från två olika kök i två olika byggnader mat exklusivt till anställda hos Axis Communications.

I dessa restauranger ligger fokus på hållbarhet, ekologiskt, närproducerat och uppsatta mål om råvaroinköp och minimerat matsvinn.

Restaurangerna är inte öppna för allmänheten.

046 – 52 555  /  info@pieplowsmatlund.se  / lund.pieplowsmat.se

Pieplows Lunch Box

Pieplows Lunch Box är vårt enkla koncept och lunchlösning för avhämtning och leverans. Via ett enkelt beställningssystem på hemsidan så kan man enkelt beställa mat, sallader och mackor för avhämtning på Årstiderna by The Sea i Dockan eller så kan vi leverera direkt hem eller till er arbetsplats.

Dockgatan 1,  211 12 Malmö
040 23 34 88  /  info@pieplowslunchbox.se  /  www.pieplowslunchbox.se