Årstiderna i Kockska huset

Årstiderna är en av Malmös anrika affärskrogar med genuint internationell karaktär som fått lovord av White Guide och en rekommendation i Guide Michelin.

Lokalerna i Jörgen Kocks hus vid Stortorget är helt unika med möbler och detaljer från 1500-talet. Vårt kök tillagar omsorgsfullt klassiker som går hand ihand med en kärlek till regionens och årstidens råvaror.

Frans Suellsgatan 3, 211 22 Malmö
040 – 23 09 10  /  info@arstiderna.se  /  www.arstiderna.se

Årstiderna by The Sea

När man sitter på den mysiga uteserveringen vid Dockans vackra småbåtshamn och njuter av en räksmörgås så kan det vara svårt att föreställa sig att precis här, för inte så många år sedan, stod Kockumskranen som en centerpunkt i ett av världens då största skeppsvarv och som Malmö stads symbol nr 1.

Idag är det ett av Malmös mysigaste bostadsområden. En känsla som blir extra kännbar inne på Årstiderna by the sea. Den perfekta lokalen för bröllopsfesten, personalfesten eller födelsedagskalaset. Måndag – fredag serveras en fantastisk lunchbuffé med smakinfluenser från medelhavet och Asien. Varmt välkomna in!

Dockgatan 1, 211 12 Malmö
040 – 23 34 88  /  info@arstidernabythesea.se  /  www.arstidernabythesea.se

Skeppsbron 2 – Mötesplatsen

Malmös trevligaste mötesplats!

Här på vår mötesplats älskar vi event, fest och mat. En riktigt nöjd kund eller gäst som känner att de har fått det där lite extra utav av omsorg, tillmötesgående och utförande ger oss genuin glädje och inspiration. Oavsett om du kommer med kunder, kollegor eller vänner och familj så kan vi erbjuda idealiska lokaler för alla typer av matlagningsevent, konferenser, minimässor, press-och produktlanseringar, födelsedagsfiranden och annat.

Skeppsbron 2, 211 20 Malmö

0735 12 75 98  /  info@skeppsbron2.com  /  www.skeppsbron2.com

Pieplow Food Republic

Food Republic är ett medvetet café med lunchrestaurang i helt nybyggda lokaler på Carlsgatan där miljötänk har stor prioritet. Hos oss på Food Republic hittar ni ett välfyllt café med kaffe, mackor, smoothies och sötsaker. Vid lunch öppnar vi upp för lunchservering med något för alla.

Under dagen kan vi även erbjuda det vi har valt att kalla Smart Pickups som är ett utbud av mat för take away till fördelaktiga priser som levereras från våra systerkrogar som Årstiderna i Kockska Huset och Årstiderna by The Sea.

För er som vill hålla i konferenser och möten har vi en separat konferensdel med tre konferensrum i olika storlekar.

Carlsgatan 14, 211 20 Malmö
040 97 30 43 /  info@foodrepublic.se  / www.foodrepublic.se

Pieplows Mat Fosie

Är Fosie verkligen värt att åka till? Svaret är entydigt JA! I varje fall om man beger sig till Mercedes lokaler på Bronsyxegatan.

Här finns Pieplows mat som har en härlig lunchbuffé på vardagar. Lokalen är också perfekt för företagseventet eller födelsedagsfesten. Tillgång till ett fantastiskt auditorium i anslutning till restaurangen skapar den perfekta miljön för, exempelvis, årsmöte följt av middag.

Har du precis köpt en Mercedes, och uppenbarligen har bra smak, så är det inte heller många steg du behöver gå för att smakfullt fira detta. Oavsett anledning till att ni går in genom våra dörrar så är vi där för att sätta guldkant på ert besök.

Bronsyxegatan 14, 213 75 Malmö
040 – 60 88 022  /  info@pieplowsmat.se  / www.pieplowsmat.se

Pieplows Mat Edison Park / Pieplow Street Food

2019 öppnade vi i samarbete med Axis Communications upp denna verksamhet i Axis lokaler i Lund. Här serverar vi från två olika kök i två olika byggnader mat exklusivt till anställda hos Axis Communications.

I dessa restauranger ligger fokus på hållbarhet, ekologiskt, närproducerat och uppsatta mål om råvaroinköp och minimerat matsvinn.

Restaurangerna är inte öppna för allmänheten.

046 – 52 555  /  info@pieplowsmatlund.se  / lund.pieplowsmat.se

Plectrum Vesterbro

Plectrum Vesterbro ligger ett stenkast från Köpenhamns centralstation mitt i de historiska Vesterbro-kvarteren. Här har vi satsat på en smakfull och rustik meny i hemtrevliga och välkomnande miljöer där naturmaterial och värme är ledorden.

På fredagar och lördagar är inriktningen bar, mat och musik, en perfekt festlokal i centrala Köpenhamn.

Vesterbrogade 23-29, 1620 Köpenhamn
+45 3378 8000  /  info@plectrumvesterbro.dk  /  www.plectrumvesterbro.dk

Plectrum Umeå

Plectrum i Umeå är en modern restaurang där Norrland möter Asien i ett avslappnat format. På fredagar har vi vår populära After Work där vi serverar sliders och blandargoda drinkar. På lördagar har vi livemusik och soffhäng i loungen.

Vi har även en fin uteservering som sommartid har massor av soltimmar där man både kan äta gott men även sätta sig och bara ta en kaffe.

Skolgatan 62B, 901 06 Umeå
090 – 71 11 05  /  umea@plectrum.se  /  www.plectrum.se

Pieplows Lunch Box

Pieplows Lunch Box är vårt enkla koncept och lunchlösning för avhämtning och leverans. Via ett enkelt beställningssystem på hemsidan så kan man enkelt beställa mat, sallader och mackor för avhämtning på Årstiderna by The Sea i Dockan eller så kan vi leverera direkt hem eller till er arbetsplats.

Dockgatan 1,  211 12 Malmö
040 23 34 88  /  info@pieplowslunchbox.se  /  www.pieplowslunchbox.se