EVENT & CATERING

Det finns så många tillfällen som är värda att uppmärksamma i våra liv.

Tillfällen att fira är många och vi gör det ju så gärna, vilket vi skall. Så ofta som möjligt och med så mycket kärlek och glädje som bara möjligt. För då glädjestunderna säkert är de vi främst förknippar med högtidlighållande så finns också de tillfällen där det som är värt att uppmärksammas åtföljs av precis motsatt känsla.

I stunder av glädjefyllt firande är det ofta riktigt roligt att ta firandet ur hemmet och besöka en restaurang eller festlokal. Planerandet är roligt eftersom det vi planerar inför är roligt. På Pieplows restauranger älskar vi att få vara en del av den glädjefyllda planeringen. Genom vår erfarenhet, kunskap och kreativitet har vi med utgångspunkt i er vision, alltid som mål att överträffa den visionen när det väl är dags för genomförande.

Vi älskar också att få det väldigt roliga och hedersamma uppdrag det är att leverera upplevelsen hem till er. Vi gör alltid vårt yttersta för att visa att ni valt rätt när ni valt att anförtro oss med genomförandet av er stund. Vare sig det är ett födelsedagskalas med 3 deltagare eller om det är 3000 gäster inbjudna till vakan över en bortgången matriark med barn, barnbarn, barnbarnsbarn i flera led som i årtionden varit respekterad och älskad av en stor familj och en ännu större krets av vänner, bekanta, kollegor och medmänniskor.

Vi har flera restauranger med olika inriktning vilket ger ett brett urval av menyer och mängder med möjligheter att skapa er perfekta meny. Vi har fantastisk personal i våra kök och matsalar som tillsammans besitter en enorm kunskap och en ännu större vilja att använda den kunskapen för att få er att känna den avslappnade glädje som infinner sig när någonting viktigt fungerar utan problem.

För offert, information, råd eller allmänna frågor kring vår verksamhet kontakta oss på 040 23 09 10 eller event@pieplowsrestauranger.se