Vad vi erbjuder

Att beskriva Skeppsbron 2 med ett ord faller sig ganska naturligt. Möjligheter. Efter att ha varit huvudsak en restaurang i 23 år var det dags att satsa på ett nytt och spännande kapitel i vår historia. Därför skapade vi Skeppsbron 2 – Mötesplatsen. Som är precis det. En mötesplats för vänner och familj. En mötesplats för kunder och kollegor. Efter en total nyrenovering har vi skapat det vi själva tycker är den perfekta lokalen för möten, konferens, fester, middagar och event.

Matlagningsaktiviteter

Välkommen till en trevlig och lärorik matlagningsaktivitet hos oss på Skeppsbron 2 i Malmö. Ett lättsamt sätt att umgås med kunder eller vänner. Mycket uppskattat av de gäster som tidigare har varit på våra matlagningskvällar. Samling i baren med drink och information från en av våra kockar. Genomgång av kvällens meny vartefter alla tilldelas “köksvänliga kläder”. Gästerna delas upp i olika förrätts-, varmrätts- eller dessertgrupper. Deltagarna lagar maten i köket tillsammans med våra kockar och är dessutom med och väljer viner till respektive maträtt. Middagen intages i matsalen med information från vår kock om varje maträtt. Gästerna är själva med i köket och lägger upp respektive maträtt. En exempelmeny kan bestå av drink, 3-rätters meny, viner till samtliga rätter samt kaffe och avec.

Dryckesprovningar

Lär er mer om vin, öl och whisky och att kombinera olika drycker med mat. Skeppsbron 2 tillhör en koncern med gediget och brett kunnande inom ädla drycker som förhöjer upplevelsen utöver det vanliga. En dryckesprovning hos oss är både rolig och lärorik där vår duktiga och entusiastiska personal guidar er fram genom historia, smak, doft och färg. Man behöver varken ha förkunskaper eller någon expert för att kunna uppskatta nyanser och skillnader på olika öl, whisky och viner. En dryckesprovning tycker vi är ett utmärkt sätt att umgås med vänner, kollegor och kunder. Dessutom är det ju en ypperlig aktivitet att kombinera med t.ex matlagningsaktiviteten som ni kan läsa mer om ovan. Eller du har kanske några speciella önskemål på hur du vill ha din dryckesprovning? Kanske vill ni bara testa viner från Piemonte? Det fixar vi!

Fest

Med centrala Malmö som backdrop är Skeppsbron 2 en svårslagen miljö. Kvällssolen glittrar i vattnet nedanför vår vackra terrass där ni avnjuter ett glas champagne innan middagen serveras i matsalen precis innanför. Vi skapar den perfekta stämningen för er fest eller firande. Att anordna fest hos oss på Skeppsbron är att ge sig själv och sina nära en speciell och oförglömlig upplevelse som man kan minnas tillbaka på med förtjusning. Vår personal garanterar att ni får riktigt god och vällagad mat samt en personlig service där du som beställare känner dig trygg och omhändertagen. Oavsett om ni ska fira bröllop, födelsedagar, jubileum, dop osv så står vi till förfogande. Skulle ni ha bokat lokal annanstans så kan vi givetvis stå till tjänst med catering. Slå en signal så fixar vi en offert till er.

Bröllop

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i ert liv. Det är vår utgångspunkt när vi tillsammans med er börjar planeringen inför festen. Vi hjälper er att hitta ett upplägg som är perfekt för just er. Rätt meny, rätt dryck och rätt bordsplan är en bra början. Till det lägger vi att vi finns mitt inne i centrala Malmö med lätt tillgänglighet för tillresande från när och fjärran. Och så givetvis vår fantastiska lokal. Längs med Malmö kanal ligger den L formade inglasade verandarestaurangen. Häpnadsväckande vacker oavsett tid på året; Vår & sommar kan ni njuta av drinken på vår underbara terrass där den svala sjöbrisen perfekt ackompanjerar kvällssolens värme. Under den mörkare höst- och vintersäsongen blir de tusentals ljusen från centrala Malmös byggnader en perfekt backdrop av romantik och förväntningar.

Konferens och möten

Med modern utrustning, god mat och personlig service är Skeppsbron 2 rätt plats för era möten. Vi tar hand om detaljerna runt omkring så ni kan fokusera på det viktiga. Oavsett om det handlar om kortare möten med en bit mat eller heldagskonferenser med lunch och middag så har vi lokaler som passar, fräscht nyrenoverade och med modern teknik. Läget kan inte bli bättre heller, har ni kollegor eller kunder som kommer från andra delar av landet eller världen har man knappt 100 meters promenad från Centralstationen till oss. Vill man avsluta en lång konferensdag med lite mer lättsam aktivitet går det givetvis att ordna. Kanske en vinprovning eller barskola? Vårt avtalshotell Comfort ligger på andra sidan stationsområdet ett par minuters promenad från Skeppsbron där vi kan erbjuda förmånliga priser för övernattande gäster.

Sax On The Beat

Denna dynamiska musikerduo är vårt primära val av DJ till era event och tillställningar. Med en eklektiskt blandning av mixade beats och saxofon levererar Sax On The Beat den perfekta underhållningen för er. Pierre och Daniel startade sitt samarbete 2015 efter många år i branschen och har sedan dess spelat över hela landet.

Skriv en hit

Ett helt unikt & garanterat glädjefyllt företagsevent som kombinerar team building med kreativt skapande. Ni delas in i grupper där ni under ledning av Skriv en hits fantastiska team & med hjälp av den senaste tekniken skapar musik. Varje lag skriver sin egen låt.  Det lag som skriver den bästa låten får sedan spela in i en professionell studio tillsammans med Skriv en hits musiker. Resultatet kanske blir er nästa jingel… eller er interna jullåt eller vad ni än vill använda era skapelser till. Under hela eventet finns det mat från vårt kök & givetvis god dryck i tillräcklig mängd.

After work

Under 2019 lanserade vi konceptet Orangeriet med sina härliga lounger med trädgårdskänsla, gröna växter och blad. Perfekt för ett glas champagne eller en god cocktail. Orangeriet är helt enkelt det perfekta fredagshänget. Orangeriet anordnar även lite större specialevent, besök Orangeriet på Facebook för mer information om dessa. Vi erbjuder även våra lokaler till er som vill hålla i en privat after work, kanske som alternativ till företagsfest?

Detta är bara ett urval av det vi kan erbjuda er på Skeppbron 2 – Mötesplatsen. Här finns möjligheter till nästan alla typer av event som vi inte har nämnt ovan. Pop-up-restauranger, produktlanseringar, utställningar, ja det låter kanske kliché men endast fantasin sätter gränserna. Vi kan skräddarsy alla typer av event till er utifrån era behov och önskemål. Hör av er till oss så hjälper vi er att omvandla vision till verklighet.