logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
FÖLJ OSS
BOKA BORD - Telefon: +46 (0)40 30 62 02 | Mail: info@skeppsbron2.com

OM OSS

Skeppsbron 2
Utsikten över vattnet är bara en av våra aptitretare.

Vår matsal är byggd som en veranda i vinkel och är ljus och luftig och varm och ombonad på samma gång, med många personliga detaljer. Restaurangen kan ta upp till 180 gäster. Att läget bjuder på rikligt med havsluft, gör knappast saken sämre. Överallt har du utsikt över kanalen. På sommaren öppnar vi upp och du kan sitta ute och höra vattnet klucka mot kajen.

Ibland är det trevligt med en egen krog

Ibland vill man helt enkelt ha lite förnäm avskildhet, även när man är på krogen. Inte för att andra gäster skulle utgöra något problem, men känslan av avskildhet är nästan som att ha ett alldeles eget ställe. Ett ställe där du och dina gäster får exklusiv uppmärksamhet, total service och – naturligtvis – god mat och dryck. Och sedan har vi ju det där med att hålla tal; det räcker kanske att de närmaste får ta del av det.

Företagsfest, jubileum, kick off, födelsedagsfest eller släktmiddag. Välkomna till Skeppsbron Privat eller Skeppsbron Vinkällare.

Skeppsbron Privaten
är vårt rum för slutna sällskap som vill sitta avskilt och tar mellan 20 och 60 personer. Skeppsbron Privaten är en del av restaurangen (till höger efter baren), men ändå avskilt med glasdörrar om man så vill. Du och dina gäster sitter på första parkett alldeles vid kanalen. Ni kan givetvis utnyttja baren i restaurangen till drinken före maten.

Skeppsbron Vinkällare
har hängt med ett tag och är en populär lokal att förlägga små middagar i. Skeppsbron Vinkällare passar extra bra för vinprovning, vilket vi givetvis ordnar om ni så vill. I övrigt väljer ni er måltid från restaurangens meny. Vinkällaren har plats för cirka 14 personer.

Länkar
SHR – www.shr.se
Skånes Serveringssällskap – www.skass.nu
Smakupplevelsen – www.smakupplevelsen.se
Restaurang Glasklart – www.glasklart.eu
Årstiderna i Kockska huset – www.arstiderna.se
Årstiderna by the Sea – www.arstidernabythesea.se
Restaurang Plectrum på Comfort Hotel Malmö – www.plectrum.se
Kyparn.se – www.kyparn.se
Gastrogate – www.gastrogate.se
Julbordsportalen – www.julbordsportalen.se