Jubileumstider hos
Pieplows Restauranger!

I år, 2020 är det 40 år sedan Årstiderna slog up sina dörrar och det firar vi med en årslång fest på Årstiderna i Kockska huset. Jubileumsmenyer, jubileumserbjudanden, jubileumsfester och mycket mer står på agendan för året.

Samtidigt firar vi ytterligare två jubileum i koncernen med Skeppsbron 2 som firar 25 år och Årstiderna by The Sea som nu varit igång i ett decennium.

Håll utkik för mer info…

Här på vår mötesplats älskar vi event, fest och mat. En riktigt nöjd kund eller gäst som känner att de har fått det där lilla extra utav omsorg, tillmötesgående och utförande ger oss genuin glädje och inspiration.

Oavsett om du kommer med kunder, kollegor eller vänner och familj så kan vi erbjuda idealiska lokaler för alla typer av matlagningsevent, konferenser, minimässor, press-och produktlanseringar, födelsedagsfiranden och annat.

Välkomna till Skeppbron 2 – Mötesplatsen!

Matlagningsaktiviteter

En trevlig och lärorik matlagningsaktivitet hos oss på Skeppsbron 2 är ett lättsamt sätt att umgås med kunder eller vänner. En mycket uppskattad aktivitet bland våra gäster.  Ju fler kockar…desto trevligare middag.

Dryckesprovningar

Lär er mer om vin, öl och whisky och att kombinera olika drycker med mat. På ett underhållande och lärorikt sätt guidar våra sommelierer er i de ädla dryckernas värld. 

Fest

Med centrala Malmö som backdrop är Skeppsbron 2 en svårslagen miljö. Kvällssolen glittrar i vattnet nedanför vår vackra terrass där ni avnjuter ett glas champagne innan middagen serveras i matsalen precis innanför. Vi skapar den perfekta stämningen för er födelsedagsfest, ert bröllopsfirande etc.

Konferens och möten

Med modern utrustning, god mat och personlig service är Skeppsbron 2 rätt plats för era möten. Vi tar hand om detaljerna runt omkring så ni kan fokusera på det viktiga.

After work

Malmös skönaste häng hittar ni på Orangeriet med sina härligt växtfyllda lokaler bjuder på trädgårdskänsla. Perfekt för ett glas champagne eller något från AW-menyn. Det finns även möjlighet att ha privat AW för företaget eller kompisgänget.

Vi skräddarsyr stora och små event till er utifrån era behov och önskemål. Hör av er till oss så hjälper vi er att ta ert event från vision till genomförande.

Ring oss på 040 30 62 02 eller maila info@skeppsbron2.com