Fantastisk miljö, trevlig och snabb service samt läcker julmat, med i största möjliga mån lokalproducerade råvaror. Det är det ni får när ni väljer att ha ert julbord hos oss. Buffén har alla de klassiska inslagen samt många gröna alternativ för er som föredrar vegetariskt eller veganskt. Inled gärna er kväll på vår vackra innergård där doften av värmande glögg skapar den där bekanta känslan av välbefinnande. Julen är här igen! Varmt välkomna att njuta av livet hos oss på Årstiderna i Kockska huset.

För mer info besök www.arstiderna.se

Vackert belägen intill marinan i dockan ligger vår havspärla, Årstiderna by the sea. Precis som både namnet och läget antyder så är inslagen av havets läckerheter en viktig del av vår identitet. På julbordet så serveras alla de klassiska läckerheterna med ett lite extra stort fokus på fisk- och skaldjur. Den ljuvliga maten. Den trevliga och proffsiga servicen. Den mysiga miljön i restaurangen och Malmös vackraste stadsområde runtomkring. Det blir inte bättre än såhär. Hjärtligt välkomna till oss!

För mer info besök www.arstidernabythesea.se

Under våren 2019 restaurerade vi upp Skeppsbron 2 och skapade Mötesplatsen. Det fantastiska läget mitt i stan kombinerat med miljön i vår vackra inglasade ”veranda” längs med Malmö kanal skapar den perfekta platsen för er fest. Ett exklusivt julbord för företagets kunder, en familjetillställning eller kanske ett julmingel för era anställda. Hör av er till oss så hjälper vi er att skapa den perfekt festen för just er!

För mer info besök www.skeppsbron2.com