Bröllopsfest i Malmös vackraste miljö – Årstiderna i Kockska huset

Att ta steget och välja att dela sin tillvaro med någon är ett stort beslut oavsett vem man är. Det är oftast beslut som berör flera människors liv på ett grundläggande sätt.

Det handlar om att ge och få förtroende. Det handlar om att fatta beslut med stöd av de djupaste och mest ärliga känslor en människa är förmögen att känna.

Så när man väl kommit fram till beslutet och det som började som en vag känsla av att ha hittat rätt har förvandlats till en visshet om det samma så vill man givetvis fira det. Då vill man le, dansa, skratta, njuta, bara få lov att låta omvärlden försvinna och endast se, höra, känna den utvaldas kärlek och visa sin partner att kärleken är besvarad…

Uppläggsexempel klassiskt bröllop på Årstiderna i Kockska huset

På husets vackra innergård som man har helt exklusivt tillträde till som bröllopsgäst samlas man med ett glas champagne för glädjefyllt samtal och gratulationer till de lyckliga tu.

Efter mingel förflyttar ni er till den större av festsalarna där nu just er bröllopsdröm står förverkligad. Vi har stora möjligheter att skapa miljöer av olika slag. Det är viktigt för oss då varje bröllopsfest verkligen är unik och varje fest är den viktigaste vi någonsin gjort. Det är er afton och vi finns här för er!

Exempelvis kan vi sätta upp;

  • Klassiskt bröllopsarrangemang med honnörsbord och tre armar
  • Runda bord med 8 – 10 personer kring var bord
  • Långbord
  • Småbord eller kanske till och med mingelmiljö med stå- och sittbord

Tre rätters måltid som ni valt ut i samråd med vår köksmästare och drycker som passar till maten och er smak, med eller utan alkohol efter önskemål serveras till ackompanjemang av glädje, skratt och stolta föräldrars tal…

Så småningom är det dags för bröllopstårta och kaffe med eventuell avec. Baren öppnar och dj eller liveband höjer stämningen, denna ljuva bella notte…..

Dans och bar har öppet till 01 (finns möjlighet att hålla öppet längre om detta bestäms i förväg)

Dagen efter kan vi leverera brunch, antingen hemma hos er eller om ni vill samla alla gästerna en gång till i festsalen.

Detta upplägg 1795 kr / person ink. moms

(inklusive fördrink, tre rätters middag med dryckesmeny, bröllopstårta  och kaffe / thé med 3 cl avec)

För mer information, visning av lokal, menyer samt svar på alla era frågor. Kontakta oss på;

040-23 09 10 / 0761 056 143 / info@arstiderna.se

För information om bröllop på Årstiderna by The Sea, vänligen klicka här.
För information om bröllop på Skeppsbron 2, vänligen klicka här.